дом Култура Най-добрите рецитатори в Шумен на конкурс за 3 март

Най-добрите рецитатори в Шумен на конкурс за 3 март

0
ДЯЛ

Ученически конкурс за изпълнение на тематична българска литература, обяви Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“ по повод Националния празник на България 3 март.
Участие могат да заявят деца и групи ученици до 14-годишна възраст. Те трябва да представят по свой избор произведение от българската поезия, проза или драматургия в рамките на пет минути.
Желаещите да се включат в конкурса могат да кандидатстват до 25 февруари по електронен път, чрез сайта на Детския отдел на Библиотеката, а също и на място.
За допълнителна информация – тел. 054/877 332, вътр. 109 и 0879 060 072.
Награждаването на победителите ще се състои в Библиотеката на 29 февруари.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПо новите правила: 255 семейства остават без социални помощи
Следваща статияБюрото по труда във Велики Преслав търси безработни по две програми

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here