дом Спорт Над 200 деца се включиха в спортния празник на УСШ „Хан Крум“-Шумен

Над 200 деца се включиха в спортния празник на УСШ „Хан Крум“-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: УСШ "Хан Крум"-Шумен

Спортен празник на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“-Шумен се проведе днес в СК „Плиска”. Проявата премина  под надслов „Заедно можем всичко!”. В него се включиха близо 200 деца. Те съ надпреварваха в 8 вида спорт /баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, лека атлетика, гимнастика, карате, бокс/ разделени в две възрастови групи от 3-4 и 5-6 клас. Спортното събитие бе открито от Даниел Даулов – старши експерт младежки дейности, спорт и туризъм. Той поднесе приветствие към участниците от името на  кмета Любомир Христов.
Стартът на състезателните игри бе даден от Йонко Божилов директор на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум”. В надпреварата нямаше победители и победени във всяка игра, на първо място бе приятелският дух и любовта към спорта.
Наградите бяха осигурени от Община Шумен.
Спортният празник  бе част от инициативата „Месец на спорта” в ЦПЛР- УСШ „Хан Крум”. В спортния комплекс „Плиска” се проведоха турнир по футбол за купата на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум”, вътрешен турнир по гимнастика, вътрешен турнир по баскетбол и вътрешен турнир по волейбол.
На 23 юни от 12.00 часа ще се проведе турнир по бокс за купата на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“. Ден по-късно от 14.00 часа е волейболната надпревара в зала „Плиска“.
Турнирът по карате е на 27 юни от 12.00 часа в спортна зала „Младост“
Традиционния празник на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум„ се превърна във важна част от спортния живот на Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия11.26% е равнището на безработица в община Каспичан
Следваща статияЗапочна традиционната акция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here