дом Култура Над 200 деца в община Нови пазар рисуваха Коледа и Нова година,...

Над 200 деца в община Нови пазар рисуваха Коледа и Нова година, наградиха най-добрите

0
ДЯЛ
Втори конкурс за детска рисунка в Нови пазар. Снимка: Община нови пазар

Над 200 деца участваха в конкурса за рисунка на тема „Коледа и Нова година”, който Община Нови пазар организира за втора година. Жури в състав Десислава Тивчева, Димитър Алексиев и Станислав Стойчев класира най-добрите творби на млади художници, разпределени в 4 възрастови групи.
В първа възрастова група – 5-6 години, първите трима са Никол Христова, Айлин Ахмедова и Александър Добромиров, във втора възрастова група – I-IV клас: Дениз Рухи, Десислава Тенева и Андрей Йорданов, в трета възрастова група – V-VII клас: Дамла Ерджанова, Румяна Димитрова и Изел Мехмед, и в четвърта възрастова група – VII-ХII клас: Анелия Севдалинова, Калина Колева и Антон Костадинов. Отличените деца получиха грамота, парична награда и торбичка с лакомства.
Наградите връчи кметът на община Нови пазар Георги Георгиев. Той отбеляза, че броят на участници се увеличава и се надява този конкурс да се превърне в традиция, която да остане във времето. Георгиев пожела на малките художници здраве, щастливо детство и сбъднати мечти през Новата година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен е готова да приеме командировани медици
Следваща статияВаксинацията срещу COVID-19 в област Шумен започва на 28 декември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here