дом Общество Над 2 млн. лева очаква Община Каолиново от собствени приходи

Над 2 млн. лева очаква Община Каолиново от собствени приходи

0
ДЯЛ
Снимка: facebook

2 012 772 лева от собствените приходи очаква Община Каолиново през тази година. От тях 587 200 лв. са данъчните приходи, а неданъчните 1 425 000 лв.
Бюджетът бе приет на редовна сесия на Общинския съвет.
Финансовата макрорамка е в размер на 13 897 000 лв., съобщиха за 24shumen.com съветници. Според тях бюджетът е добър и дава възможности за развитието на приоритетни дейности като образование.
Делегираните държавни дейности са 6 млн. 508 хил. лева. За местни дейности са заложени 7 млн. 84 хиляди лева.
В Капиталовата програма са предвидени 496 хиляди лева.
Преходният остатък от миналата година е 4 млн. 313 хиляди. Тази цифра, според съветници, илюстрира едно добро управление от кмета Нида Намъков и неговият екип.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщината дава под наем паркинга на Колодрума за автокозметичен център
Следваща статияСлабите снеговалежи продължават и днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here