дом Култура Над 150 изпълнители ще излязат на сцената на Международния фестивал „Есенни шуменски...

Над 150 изпълнители ще излязат на сцената на Международния фестивал „Есенни шуменски вечери“

0
ДЯЛ

Над 150 участници от България, Русия и Украйна ще се включат в тазгодишното шесто издание на Международния фестивал за популярна песен „Есенни шуменски вечери“. Официалното откриване ще се състои на 28 септември, петък, от 17.00 часа в градинката пред НЧ „Добри Войников-1856“.
По традиция фестивалът се провежда в рамките на три дни, в които участниците от различните категории показват таланта си пред компетентно жури. За четвърта поредна година Хайгашод Агасян е председател на журито, а членове са Димитър Христов (поет) и Николай Тодоров (ръководител на Вокална формация „Малка серенада“).
Първият панел от конкурсната програма започва веднага след откриването в 17.30 часа в голямата зала на читалището и ще продължи до 18.30 часа.
В 19.00 часа, на откритата сцена ще започне рок концертът на шуменските групи Lost Sensation, Out Of Tune, Ignore The Hate, The Lefties и Chaplin’s Dream.
Фестивалът ще продължи с прослушвания на участниците през следващите два дни.
В събота прослушванията са от 13.00 до 17.00 часа, а в неделя от 10.30 до 11.30 часа. Награждаването на участниците ще бъде в неделя от 12.30 часа, а лауреатите ще получат плакети, грамоти и парични награди.
Международният фестивал „Есенни шуменски вечери“ се организира от Община Шумен и НЧ ”Добри Войников-1856” със съдействието на Министерство на културата.
Входът за всички прослушвания, рок концерта и церемонията по награждаване е свободен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони без ток днес
Следваща статияАктьорът Николай Сотиров ще гостува на почитателите си в родния Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here