дом Други Над 100 производители на вино ще мерят майсторлък в Кюлевча

Над 100 производители на вино ще мерят майсторлък в Кюлевча

0
ДЯЛ

Фестивалът на младото вино и пресния суджук в Кюлевча ще събере утре над 100 производители от област Шумен. Те ще мерят майсторлък в три категории – най-добро червено вино, най-хубаво бяло вино и най-пивко розе. Заявки за участие се приемат и утре.
Победителите ще получат купи и медали.
Празникът започва в 10 часа. На мегдана на Кюлевча производителите ще предлагат домашно вино от новата реколта. Присъстващите ще могат да опитат и пресен суджук. Най-добрият майстор на деликатеса е кметът на селото Веселин Тодоров.
На сцената на фестивала ще се представят фолклорни самодейни групи и състави от региона.
Празникът на младото вино и пресния суджук в Кюлевча се провежда за осма поредна година, а негов организатор е местното читалище „Каменен стълб“.
Снимка: pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНавършват се 30 години от падането на Берлинската стена
Следваща статия15 шуменци ползваха безплатни адвокатски консултации

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here