дом Култура Отличиха първенците от випуск`2017

Отличиха първенците от випуск`2017

0
ДЯЛ

На тържествена церемония по случай 24 май – Деня на българската просвета и култура и славянската писменост на откритата сцена на площад „Кристал“ в Шумен днес кметът Любомир Христов и председателят на Общинския съвет проф. Борислав Беджев връчиха наградите на първенците от випуск 2017. Тринадесет абитуриенти от шуменските училища получиха медал с лента в цветовете на знамето на града и диплом за отличен успех и високи постижения през целия курс на обучение, съобщиха от Общинска администрация.
Любомир Христов поздрави отличените зрелостници.
„Скъпи момчета и момичета, този ден е много специален за вас. Виждам вълнението и радостта от постигнатите резултати. Виждам и нетърпението да поемете по своя път напред. Много от вас ще продължат образованието си далече оттук. Но вярвам, че всеки от вас ще запази дълбоко в себе си днешния ден. Вярвайте в себе си, борете се с трудностите. И ще успеете. На добър час”.
Кметът честити празника на всички шуменци и поздрави родителите и учителите за постигнатите успехи на техните деца.
Медали за високи постижения бяха връчени на Георги Атанасов, СУ „Сава Доброплодни“, Стефани Стефанова, СУ „Панайот Волов”, Рукие-Айше Егели, Профилирана Природоматематическа гимназия “Нанчо Попович”, Реджеб Хасанов, Професионална гимназия по механотехника, електроника, телекомуникации и транспорт “Хр. Ботев”, Елиз Басри, СУ „Васил Левски“.
Сред отличените зрелостници са още Мерай Милкова, Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии „Проф. д-р Асен Златаров“, Николай Николов, Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия, Даниела Йорданова, Профилирана гимназия с преподаване на чужди езици „Никола Вапцаров“, Фетие Рагуб, СУ „Трайко Симеонов”, Едиз Хасанов, Профисионална гимназия по икономика, Мирослава Драмбозова, СУ “Йоан Екзарх Български”, Севдалина Димитрова, Професионална гимназия по селско стопанство и хранителни технологии, Неждет Исмаилов, Духовно училище „Нювваб”.
От името на отличените приветствие поднесе Стефани Стефанова от СУ „Панайот Волов“. Тя се обърна с думи на признателност към своите учители. „На този светъл български празник ние почитаме и прославяме нашите учители. За това от името на всички ни искам да ви благодаря за знанията и уменията, които ни дарихте; за усилието и търпението, които проявихте към нас и за обичта и подкрепата, с която ни обгрижвахте“.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластна администрация беше домакин на семинар на тема – домашното насилие
Следваща статияОтнеха книжката на млад шофьор, хванаха да кара пак часове по-късно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here