дом Общество Наградиха децата, победители в конкурса „Коледа и Нова година“ (снимки)

Наградиха децата, победители в конкурса „Коледа и Нова година“ (снимки)

0
ДЯЛ

Наградиха победителите в конкурса, организиран от Община Шумен „Коледа и Нова година“. На събитието, което се проведе в Регионалната библиотека присъстваха кметът Любомир Христов, зам.-кметът по образование и култура д-р Найден Косев, деца, родители и близки на малките участници в конкурса.

Наградите на децата връчи лично кметът на Шумен Любомир Христов.
Победител в първата възрастова група е Мариана Борисова Бянкова. Тя е на шест години и се обучава в Арт-школа “Чифлигарови”.

С първа награда във втората възрастова група е отличена рисунката на Николия Петрова Петрова от III а клас на Трето ОУ „Димитър Благоев“.

Най-добрата творба в третата възрастова група е на Камелия Руменова Рачева от VI клас на СУ „Сава Доброплодни“.

„Знаем колко талантливи деца има в Шумен, за това решихме да организираме този конкурс и да отличим най-добрите и съответно ще направим картички, които ще разпратим из цяла България, а защо не и в чужбина“, допълни кметът Любомир Христов.
Рисунката на шестгодишната Габриела Ивелинова Косева от Арт-школа “Чифлигарови” ще бъде отпечатана на рекламните материали за Коледно-Новогодишните празници в Шумен.


Отличените с първа награда произведения в трите групи пък ще бъдат отпечатани като поздравителни Коледно-Новогодишни картички от името на кмета на община Шумен Любомир Христов и неговия екип.

Рисунките на победителите в конкурса и други подбрани 100 от журито творби бяха подредени в изложба във фоайето на Регионалната библиотека.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМая Манолова посети Хитрино след подадени сигнали за нередности в строителството на къщи
Следваща статияНа 7 декември: Започва изплащането на пенсиите, най-бедните ще получат еднократна коледна надбавка от 40 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here