дом Общество Награда „Света Варвара“ за най-добрия артилерист

Награда „Света Варвара“ за най-добрия артилерист

0
ДЯЛ

За поредна година ръководството на Военния факултет „Артилерия, ПВО и КИС“ ще отличи най-добрия офицер – артилерист с наградата „Света Варвара“. Церемонията ще се състои на 4 декември – ден на Светата великомъченица, небесен покровител на артилеристите в сградата на Военния факултет, от 10.30 часа. Отличието се връчва за изключителни заслуги към артилерията.
Почетната грамота и иконата с образа на Св. Варвара тази година ще получи офицерът от резерва полк. Димитър Събев.
Варненският и Великопреславски митрополит Йоан е поканен да извърши тържествения водосвет в присъствието на преподавател, офицери и курсанти.
Божествената света литургия ще бъде отслужена в храм „Св. Св. Три Светители“ от 9.15 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛюбомир Христов: Истинският коректив на управлението са гражданите
Следваща статия37 глобени водачи за спиране на места за хора с увреждания

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here