дом Култура Наградата „Златен век” вече без паричен еквивалент

Наградата „Златен век” вече без паричен еквивалент

0
ДЯЛ

Най-престижната награда в Община Велики Преслав „Златен век” вече няма да бъде придружена с парична премия. Отличието за постижения в културния живот, образованието, спорта и музейното дело ще бъде връчено на 24 май, решиха общинските съветници при закрити врата.
Сформирани бяха две 5-членни комисии – за предложения за удостояване с наградата и за определяне на новия носител.
Комисията по номинациите се оглавява от преподавателя по литература в Професионалната гимназия „Симеон Велики” д-р Милена Димитрова, а втората е с председател Стойка Гайдарджиева, изявен местен общественик, който дълги години оглавява общинския отдел „Култура”, съобщиха съветници за 24shumen.com.
Високото отличие вече 20 години се присъжда на заслужили деятели в различни области на обществения живот.
Предложения могат да правят и група граждани, сдружения, читалища, училища.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпътниците на Кристиан, убил Милен Цветков при ПТП се сдобиха с обвинения
Следваща статияИзграждат модерна площадка за кучета в кв. „Тракия“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here