дом Общество Набират кадрови войници

Набират кадрови войници

0
ДЯЛ

Конкурс за осем вакантни войнишки длъжности обяви Националният военен университет „Васил Левски”. Желаещите могат да кандидатстват за длъжностите – младши шофьор, шофьор на БТР и младши механик-водач. Документи се приемат до 18 септември в най-близкото военно окръжие по постоянен адрес на кандидатите. Конкурсът ще се проведе в периода 5-7 октомври. Това съобщиха от Военното окръжие в Шумен.
С министерска заповед ОХ-669/19.08.2020 г. е обявен конкурс и за 167 вакантни войнишки длъжности във военни формирования от състава на Съвместното командване на силите: София, Смядово, Бургас, Сливен, Карлово, Мокрен, Горна Малина, Банкя, Костенец, Козарско и Негушево. Документи се приемат до 16 октомврив най-близкото военно окръжие по постоянен адрес на кандидатите. Конкурсът ще се проведе в периода 9-13 ноември.
С министерска заповед ОХ-550/16.07.2020 г. е обявен конкурс за 32 вакантни длъжности за (сержанти/старшини) военни оркестранти към Представителния и военните духови оркестри на Сухопътните войски, Представителния духов оркестър на Военновъздушните сили, Представителния духов оркестър на Военноморските сили, Гвардейския представителен духов оркестър, Военния духов оркестър на НВУ „Васил Левски” и Военния духов оркестър на Съвместното командване на специалните операции. Документи за кандидатстване се подават до 23 октомври в най-близкото военно окръжие по постоянен адрес на кандидатите. Конкурсът ще се проведе в периода 18-19 ноември.
Допълнителна информация за всички изисквания и условията за кандидатстване можете да получите във Военно окръжие – Шумен на адрес: пл. „Освобождение”№ 8 или телефон 0882 552 018, както и на национален тел. 0700 20 407.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартира онлайн платформата “Почисти в Шумен”
Следваща статияВалидността на 5 451 документа за самоличност изтича през септември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here