дом Общество Мъж се потроши след падане от тераса, близките му търсят пари за...

Мъж се потроши след падане от тераса, близките му търсят пари за лечението

0
ДЯЛ

Пострадал при битов инцидент в село Градище се нуждае от средства за лечение. Това съобщиха за 24shumen.com близки на мъжа.
В събота 40-годишният Ердоан отишъл със сина си на гости у съседите. Седнали да се почерпят на терасата, която обаче нямала парапет. Около 22.30 часа мъжът решил да си тръгне. Изправил се, но му се завило свят и паднал от терасата. В началото отказал да бъде извикана линейка и лежал под терасата 2 часа. В крайна сметка домакините повикали екип на Спешна помощ. Линейката откарала пострадалия в шуменската болница. Прегледът установил, че е със счупени прешлени на шията и гръбнака. Веднага е пренасочен за лечение във варненска болница.
Изследванията показали, че мъжът се нуждае от няколко операции. Първата е за поставяне на импланти на шията. Тя е насрочена за четвъртък. До тогава семейството му трябва да преведе на лечебното заведение 6 000 лева.
Близките му обаче нямат средства за лечението и молят всички, които желаят да помогнат, да дарят средства.
Кметът на селото уточни, че е запознат със случая. От лечебното заведение във Варна обаче още не са посочили точна сума за операцията.
Близките на пострадалия са в затруднено материално положение и не разполагат с пари за лечението му. Наскоро семейството изтеглило 10 000 лева банков кредит за закупуване на къща.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Автобус, превозващ деца катастрофира до село Пробуда, има ранени
Следваща статияОбщината: Скаутският клуб може да се финансира само по Правилника за младежки проекти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here