дом Общество Мъж, посегнал сексуално на приятелката си, се жалва пред съда от полицаи

Мъж, посегнал сексуално на приятелката си, се жалва пред съда от полицаи

0
ДЯЛ

Мъж от Нови пазар, който направил опит за сексуален контакт с момиче, е подал жалба пред Районния съд, че полицейски служител неправилно му е наложил глоба, за това, че не е представил документ за самоличност.
Спрямо Р.С.Х. е било образувано административно наказателно производство, за това че не е удостоверил самоличността си с документ. Актът обаче е подписан без възражения от него.
Жалбата на Р.С.Х. бе гледана тези дни в публично съдебно заседание. Той твърди, че наказателното постановление било издадено при неправилно изяснена фактическа обстановка, както и че са допуснати процесуални нарушения, налагащи отмяна на постановлението.
В хода на съдебното заседание станало ясно, че на 19 април т.г., в дежурната част на Районното управление в Нови пазар е получен сигнал за пострадало, в резултат на опит за сексуално посегателство момиче, в района на язовир. На мястото били изпратени дежурни полицейски служители – свидетелите Т.К.. и Р.К. Сигналът е подаден от приятеля на пострадалото момиче. Служителите намерили пострадалата и жалбоподателя. Тя казала, че той е пожелал да се възползва сексуално от нея. Когато полицейските служители поискали документ за самоличност от Р.С.Х ,той не представил такъв. И затова му съставят акт за нарушение. Оказало се, че лицето е известно на полицията.
Районният съд в Нови пазар счита, че нарушението за което е бил санкциониран жалбоподателя, е доказано със събраните по делото доказателства. Твърденията на Р.С.Х. за различна фактическа обстановка, не са доказани. А наложената от административно наказващия орган глоба от 60 лева, е правилно определена. Магистратите потвърждават наказателното постановление на началника на Районното управление.
Решението подлежи на касационно обжалване пред Административния съд в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМВР: Два забранителни знака обезсмислят протеста на Петьо Стайков
Следваща статияМинистър Вълчев пред 24shumen.com: Религията ще се изучава като избираем предмет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here