дом Наблюдател Мъж ляга под багер, за да не събарят имота му в Хитрино...

Мъж ляга под багер, за да не събарят имота му в Хитрино (снимки)

5
ДЯЛ

Възрастен мъж е готов да легне под багера, който всеки момент пък може да събори негов частен имот в Хитрино. „Седнал е върху камъните, плаче. Не можем да го успокоим, казваме му че все някак ще намерим решение. Той да е жив и здрав“, съобщиха разтревожени роднини за 24shumen.com. Те са възмутени, че за събарянето на имота на ул.“Рила“№1 никой от Община Хитрино не ги е предупредил. Нито е изложил някакви основателни причини за крайната процедура. Нямало и издадена заповед за премахването от кмета. Обектът, предвиден за събаряне е гараж, няма покрив. Собственикът е Тунджай Акиф.

„Ако имаше заповед за премахване, щяхме да я обжалваме. В кой век живеем да се прилагат такива вандалски действия срещу частна собственост“, сподели близка. Според нея и синът на стареца бил готов да спре багера с тялото си. Даже заявил на багериста :“И аз заминавам заедно с имота“.
Засега няма яснота какво ще стане със спорния обект. Спешно е пристигнал зам.-кметът на Хитрино Ахмед Ахмед. От наши източници научихме, че той също е притеснен от създалата се тежка ситуация.
Потърсен за коментар зам.-кметът отсече: Няма да дам изявление по случая“. На въпрос на репортер на 24 shumen.com предупреден ли е собственикът, отговорът бе: „Мисля, че сме го предупредили“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ очакване: КЕВР заседава за цената на водата в Шумен
Следваща статия„Бащи, лъжи и още нещо“ – комедията от Рей Куни на Шуменска сцена

5 КОМЕНТАРИ

  1. МИСЛИ, АМА НЕ Е СИГУРЕН. НЯМАЛО ДА КОМЕНТИРА. АЛОООО, КЪДЕ СЕ НАМИРАШ БЕ, ЗАМ.-КМЕТЕ, ТЕЗИ ХОРА ЧИИТО ИМОТИ СЪБАРЯТЕ ВИ ДАВАТ ХЛЯБА В РЪЦЕТЕ, ЗА БОГОВЕ ЛИ СЕ ИМАТЕ ВИЕ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here