дом Криминале Мъж загина, а жена е в болница след зверска катастрофа на пътя...

Мъж загина, а жена е в болница след зверска катастрофа на пътя Шумен-Карнобат

0
ДЯЛ

Мъж на 60 години от Силистра е загинал при зверска катастрофа на пътя Шумен-Карнобат в отсечката между селата Риш и Веселиново. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 18.43 часа вчера в оперативните дежурна части на ОДМВР Шумен и РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че по пътя Шумен-Карнобат между селата Риш и Веселиново е възникнал пътен инцидент. На място са изпратени екипи на РУ-Велики Преслав, УПБЗН Смядово и РСПБЗН Шумен. По първоначални данни 60-годишен мъж от град Силистра, който е управлявал лек автомобил „Мерцедес“, с русенска регистрация не съобразил, че е изпреварван от друго превозно средство. „Мерцедес“ се ударил в изпреварващ го лек автомобил „Ситроен“, с шуменска регистрация, управляван от 44-годишен мъж от град Шумен.
Водачът на „Мерцедес“-а загубил контрол над управлението му. Колата излязла вляво от пътя ударила се в земен скат, преобърнала се и преминала в дясно от пътното платно. На място е починал 60-годишният водач, а 50-годишната му съпруга, която е пътувала в автомобила е транспортирана в МБАЛ Шумен. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец закова дрегера на 2,42 промила, още 2-ма подкараха коли пили
Следваща статияНа Черно море никак не е добре…. така ще е това лято, което удължихме до октомври!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here