дом Общество Мъжете, с които се сблъска Велико обиждали и нападали дългокоси мъже?

Мъжете, с които се сблъска Велико обиждали и нападали дългокоси мъже?

0
ДЯЛ

Задържаният за убийството на 28-годишен мъж Велико Лефтеров се прибирал у дома след гостуване на баба си във фаталната събота. Възрастната жена живеела в кв.“Гривица“, където се разигра кървавата трагедия, научи 24shumen.com.
Велико минал край „сборището“ на пияни мъже. Те се наливали с алкохол от зори. Едни и същи лица, разказа за медията ни запознат със случилото се, но отказа да разкрие самоличността си.
По думите му хората от квартала се страхували да минават край това място. Защото никой не бил застрахован от евентуално нападение.
В полезрението на групичката попадали мъже с дълги коси, като Велико. Когато минел такъв човек, от подпийнала компания го освирквали, обиждали и подигравали за дългата коса. Нерядко словесно нападали и мирни жители на квартала, които просто минавали през това място. И хората били вдигнали ръце от буйствата на пияните мъже.
Свидетели представят Велико като мирен и свестен човек. Носел нож за самозащита, бил наясно какво може да му се случи. Нямал е намерение да убива когото и да било.
Преди години братът на убития от Велико мъж бил застрелян, тъй като вземал пари от хората, без да им достави дърва, както са се договаряли. И един от измамените му отмъстил, като го застрелял на
ул.“Самара“. По случая е имало съдебно дело.
Нашият източник ни разказа за случай в квартала, при който обект на подигравки станал друг младеж, също дългокос. Мъжете от същото сборище го нарочили. Наричали го „гей“ и мятали камъни по него, когато минавал покрай тях. Заяждали се и чакали ответна реакция, за да го нападнат, както Велико.
И това най-накрая се случило, принудили нападнатия да им отговори – също с камъни. „Бях принуден да се защитя. Иначе щях да имам съдбата на Велико“, заявил подигравания мъж пред нашият източник.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Пази се днес, за да се усмихваш утре!“: Безплатни изследвания за СПИН в РЗИ
Следваща статияПри избори днес: ГЕРБ печели 25,8%, БСП – 22,6%, ДПС – 8,1%, партия на Слави Трифонов – 30,4%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here