дом Политика Мустафа Карадайъ във Венец: Властта не е държавата – държавата са хората...

Мустафа Карадайъ във Венец: Властта не е държавата – държавата са хората и правилата

0
ДЯЛ

Властта не е държавата – държавата са хората и правилата! С тези думи се обърна към жителите на община Венец председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. На предизборна среща в шуменското село Венец лидерът на ДПС заяви, че кандидатите за кмет и общински съветници от ДПС вече са избрани, защото те са издигнати от най-силната партия, която е еталон за управление на малки и средни общини.

На срещата в общинския център бяха представени кандидатите за кметове и листата за общински съветници начело с кандидата на ДПС за кмет на община Венец Нехрибан Ахмедова, съобщиха от пресцентъра на Движението.
Някои партии идват тук и си заминават като се опитват да ни мътят главите. Ние знаем коя е нашата сила и коя е партията, която се грижи за нас, но понякога наши „приятели“ ни подвеждат да гласуваме за тези, които работят против нас, обяви лидерът.
Ние искахме да се спазват международните правила и да имаме правото на информиран избор, като можем да говорим на майчиния си език по време на изборна кампания, заяви Карадайъ. Криейки се зад един термин, свързан с уж уседналост, на база на някакви служебни адреси, които абсолютно незаконно са наложени на нашите братя и сестри, които бяха изгонени от България, отнеха техните конституционни права да могат да гласуват, заяви лидерът.
С тези избори не само ще изберем нашите кметове, а и да дадем послание до София, че ние няма да допуснем да се нарушават законите и демокрацията в нашата Родина. Ще отправим послание до Брюксел и ще кажем, че властта не е държавата – държавата са хората и правилата. Някой, който е на власт, не може да си мисли, че е държавата, обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадйъ.
Чувстваме се свободни в нашата страна и в тази страна ще говорим, всеки на какъвто език си иска – на майчиния си и ще учим майчините езици на нашите приятели, защото това е ДПС, заяви зам.-председателят на ПГ на Йордан Цонев. Ние сме една общност в най-българската партия – ДПС. Той каза, че ДПС е партията на истинските патриоти. Партията, която осигури мирният преход на България. Партията, която осигури със своя лидер и визионерът в българската политика д-р Ахмед Доган нашето европейско и евроатлантическо бъдеще. Партията, която и днес е в авангарда на всички битки за хората и за нашата Родина, бе категоричен Цонев.
На предизборната среща присъстваха още зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, зам.- председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и бившият народен представител Христо Бисеров.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Снимки: Пресцентър на ПП ДПС
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДъщеря била и тормозела майка си, съдът й забрани да я доближава
Следваща статияЕвропейският съюз с нова регулация за по-дълъг живот на ел. уредите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here