дом Общество Мощна музика, много шум и популярни групи на Шумен Рок фест –...

Мощна музика, много шум и популярни групи на Шумен Рок фест – 2018 (видео)

0
ДЯЛ

Живописното и прословуто Шуменско плато отново ще приеме многобройни музиканти от страната и чужбина и всички малки и големи фенове на рок музиката.
Мощни жици, студена бира и палатков лагер – това ще предложат организаторите на музикалното събитие за втора поредна година. Шумен Рок фест – 2018 ще се проведе на 15-ти и 16-ти юни, като в него ще вземат участие 16 групи.
Хедлайлнерът на събитието ще бъде световно известната немска група “BONFIRE”. Те ще свирят през втория ден на фестивала. Тазгодишното издание обаче е с билети. В мрежата на Ticketpro са пуснати 500 промоционални билети на стойност 25 лева за двата дни. След това билетите ще скочат на 30 лева. Желаещите ще имат възможност да закупят билети и на място преди началото на концертите. По време на миналогодишното първо издание участие взеха 14 групи, 5 от които бяха шуменски. За повече информация, вижте видеото.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ люлката на християнството: Масово кръщене в Голямата Базилика
Следваща статияС игри и забавления деца и лесовъди отбелязаха Седмицата на гората в Смядово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here