дом Общество Монтьор и електромонтьор търси ВиК-Шумен

Монтьор и електромонтьор търси ВиК-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Монтьор по ремонт на машини и електромонтьор търси да назначи ВиК-Шумен. Това съобщиха от водното дружество.
Изискванията за първата позиция са: извършване на профилактика, авариен и планов ремонт на помпено оборудване на територията на техническия район; демонтаж, ремонт и монтаж на спирателни кранове, задвижки, възвратни клапи, помпи, ел.двигатели, съединители, съоръжения за хлориране; почистване, гресиране, подмяна на лагери, изработване на нови детайли за смяна на износените такива.
Монтьорът трябва да изпълнява и задачи поставени от районен енергетик, началник технически район, началник ЕМН, главен инженер и управителят на дружеството; дежурства по график (на разположение на работодателя).
Електромонтьорът трябва да извършва профилактика, авариен и планов ремонт на ел.съоръжения, инсталации и помпено оборудване на територията на техническия район; изграждане и преустройство на инсталации, електрически табла, съоръжения, машини и строителство и ремонт на сгради и помпени станции; задачи поставени от районен енергетик, началник технически район, началник ЕМН, главен инженер и управителя на дружеството; дава дежурства (на разположение на работодателя) по график изготвен от енергетика на района; извършва превключвания между входящите захранвания С.Н., съгласно ПБЗРЕУЕТЦЕМ от 2005 г., с наряд или с нареждане; извършва демонтаж, ремонт и монтаж на съоръжения, електрически уредби, електропроводи, електродвигатели.
Подробна информация за обявените свободни работни места може да се получи на телефонен номер – 0882035529.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатварят временно участъци от улици заради подрязване на клони
Следваща статияНеизправен комин подпали къща в Пристое

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here