дом Общество Монтираха стойки за паркиране на велосипеди в Шумен

Монтираха стойки за паркиране на велосипеди в Шумен

0
ДЯЛ

Община Шумен постави стойки за паркиране на велосипеди. Стоянките вече са монтирани пред сградата на Общината. Те са поставени в близост до инкасаторските кабинки на паркинга в обсега на камерите, които са поставени наблизо. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.

Монтирани са стойки и в района на Арена Шумен пред централния вход на залата. Към момента местата за паркиране на велосипеди са общо 12, като съоръженията работят за улеснение на гражданите без заплащане и ограничение на времето за престой.
От ОП „Общински жилища и имоти“ имат готовност при по-голям интерес да поставят допълнителен брой стоянки и на повече места в града. Целта е да се създадат удобства за гражданите, които предпочитат този вид транспорт за по-бързо и лесно придвижване в града както и използването на превозни средства, които не замърсяват околната среда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКомпанията „Сивен“ дари предпазни костюми на шуменската болница
Следваща статияТърсят възможности МБАЛ-Шумен да не плаща данък за дарения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here