дом Общество Момче и момиче проплакаха в шуменската болница на Рождество

Момче и момиче проплакаха в шуменската болница на Рождество

0
ДЯЛ

Две деца се родиха на Коледа в Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен. Това съобщи за 24shumen.com дежурният лекар в родилно отделение д-р Лиляна Куздова.
В 7.00 часа днес се ражда момченце.То тежи 3.570 килограма. Родителите са от село Долина, а новороденото е трето дете в семейството.
Около 9.30 часа проплаква и момиченце. Майката Екатерина е от Омуртаг. Малката госпожица тежи 3.250 килограма. Това е второ раждане за майката.
На път е и още едно бебе. Очаква се то да се роди в ранните часове на 26 декември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКоледа е! Християните честват рождението на Сина Божий Иисус Христос
Следваща статияПроменлива облачност, но без валежи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here