дом Общество Мобилни пунктове в Шумен и селата за събиране на опасни битови отпадъци

Мобилни пунктове в Шумен и селата за събиране на опасни битови отпадъци

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Обявени са графиците на мобилните пунктове през месец октомври за събиране на опасни отпадъци от домакинствата. Те ще обслужват както община Шумен, така и останалите седем общини от Регионалното сдружение за управление на отпадъците. Събирането и транспортирането ще се осъществява от общинското предприятие „Чистота“.
Графиците на мобилните пунктове са публикувани на началната страница на сайта на Община Шумен в банера „Разделно събиране на отпадъци“ – секция „Общински център за събиране на опасни отпадъци“.
В същата секция е качен и пълният списък на разрешените опасни битови отпадъци, които гражданите могат да предават на площадката за събиране и съхраняване на опасни отпадъци от домакинствата. Площадката се намира в посока към изхода от Шумен, последната отбивка вляво на бул. „Симеон Велики“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРекорден брой фирми участват в изложението „С любов към българското“
Следваща статияОгнеборци разчистваха паднали клони и дървета, повалени от бурния вятър

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here