дом Общество Мобилни полицейски екипи продължават посещенията си в селата в областта

Мобилни полицейски екипи продължават посещенията си в селата в областта

0
ДЯЛ

И през тази година мобилни полицейски екипи продължават посещенията си в малките населени места през тази година в Шуменско. Вече се проведоха срещи с кметове и кметски наместници на 10 села в Шумен и Велики Преслав.
Инспектори от криминална, охранителна и икономическа полиция са на терен за да установяват дали има нерешени проблеми, поставени на вниманието на мобилните групи, които патрулират в отдалечените населени места.
За липса на обществен транспорт съобщиха кметовете на селата Висока поляна и Студеница. От месец декември е преустановена автобусната линия по маршрут Шумен – Хитрино – Тервел. Кметът на село Тервел подаде сигнал на полицейските служители, че от известно време по ул. “Трети март“ преминават моторни превозни средства с висока скорост, което създава предпоставки за пътни инциденти. Сигналът е предаден в „Пътна полиция“ за вземане на отношение.
Кметовете на Висока поляна, Студеница, Тервел, Трем и Байково информираха, че кварталните полицаи са в селата по утвърден график. Имат постоянна телефонна връзка с тях и при необходимост полицейските служители, които обслужват селата реагират веднага. Не са получени сигнали за нарушаване на обществения ред и престъпления.
Тази седмица предстоят срещи с кметовете и жителите на селата Добри Войников, Единаковци, Развигорово, Длъжко, Тимарево.
На снимката: Кметът на село Висока поляна Ибрям Ибрям и полицейски служители от ОДМВР- Шумен ст.инсп. Иван Младенов от Охранителна полиция и инсп. Петър Петров от Икономическа полиция
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВодата от обществените чешми в района на Велики Преслав е годна за пиене
Следваща статияСпират проверките в свиневъдните стопанства в страната заради АЧС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here