дом Общество Мобилни полицейски екипи в помощ на жителите на малките населени места

Мобилни полицейски екипи в помощ на жителите на малките населени места

0
ДЯЛ

Срещи с кметове на пет населени места проведоха мобилни полицейски екипи от Областната дирекция на полицията в Шумен. Инспектори от криминална, охранителна и икономическа полиция посетиха селата Църквица, Долина, Лятно, Сини вир и Омарчево, за да установят дали има нерешени проблеми, поставени на вниманието на полицейските служители.
Кметът на село Църквица Рамадан Хасан съобщи, че миналата година от мобилните екипи е потърсено съдействие за поставяне на ограничители на скоростта до детската градина. Ограничителите са поставени.
Кметът на село Долина Нурхан Ибрямов също благодари на полицейските служители за съдействието, че на главната улица „Георги Димитров“ до детската градина са поставени изкуствени ограничители на скоростта тип „легнал полицай“.
В село Лятно обобщиха, че няма нарушения на обществени ред, няма и посегателства. Кметът Ахмед Динар съобщи, че търси вариант за монтиране на видеокамери на входа и изхода на селото.
Пътни знаци и ограничители на скоростта в района на спирката на училищния автобус поиска да бъдат поставени в село Сини вир кметът Билял Селим. Полицейските служители ще изготвят и изпратят уведомително писмо за вземане на отношение.
Кметският наместник в село Омарчево Катя Михайлова сподели, че в селото е спокойно и че нямат нерешени проблеми.
Кметовете на петте населени места информираха, че кварталните полицаи посещават селата по утвърден график, имат постоянна телефона връзка с тях, и при необходимост реагират веднага.

На снимката: Кметът на село Църквица Рамадан Хасан и жители на селото разговарят с полицейски инспектор Христо Христов от Охранителна полиция
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКола се блъсна във „фатално“ дърво край село Златна нива
Следваща статияЕдин необикновен час за Левски в квартал „Кирково“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here