дом Култура Млади вокални таланти ще се борят за приза „Златното петле“ в Шумен

Млади вокални таланти ще се борят за приза „Златното петле“ в Шумен

0
ДЯЛ

Общо 11 вокални групи от Шумен, Смядово и Нови пазар ще участват в XXVII-то издание на Регионалния конкурс за детска забавна песен “Златното петле – 2019”. Това съобщиха организаторите на песенната надпревара.
Откриването на конкурса е от 17.00 часа на 23 април в концертната зала на Младежкия дом в Шумен.
Организатор на форума е Център за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс в града.
Председател на журито е д-р Юлияна Панова – преподавател по хорово дирижиране в Шуменския университет (ШУ) и диригент. Членове на комисията са Маргарита Рачева и д-р Яна Косева, също преподаватели в Шуменския университет.
По регламент талантите ще се състезават в две възрастови групи от 6 до 10 години и от 11 до 18 години.
Най-високата награда е призът „Златното петле“. Детско жури ще определи и победителите във всяка възрастова група.
Певците ще се конкурират още за „Наградата на публиката“ и Специалната награда на Радио Шумен – безплатен професионален запис на песен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВажно за пчеларите: Предстоят третирания на землищата с растителнозащитни препарати!
Следваща статияСоциален проект пропада, заради „плаващи пясъци“ в Общински съвет Никола Козлево?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here