дом Спорт Младият Димитър Петромилов със зрелищна победа при децата на Държавното по кикбокс...

Младият Димитър Петромилов със зрелищна победа при децата на Държавното по кикбокс в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: БККМТ

Младият боец Димитър Петромилов от СК „Шуменска крепост“ записа зрелищна победа в първия ден на Дърдавното първенство по кикбокс. Той се наложи над съперника си в категория до 37 килограма при 11-12 годишните. Това съобщиха организаторите на проявата.
Петъчните двубои се проведоха успоредно на два ринга. 29 срещи се изиграха на два ринга. Особено впечатление направиха малките кикбоксьори в категория 11-12 години. С победи се отчетоха още Преслав Георгиев (СК Вокил, кат. до 42 кг), Константин Петков (СК Стар Тийм, кат. до 42 кг), Денислав Иванов (СК Интер) и Мартин Щерев (СК Терес, кат. до 42 кг). Чудесно започна състезателния сезон Филип Филипов от бургаския СК Аякс, който надделя над Едуард Жеков (СК Боил) в категория „Мъже“ (15-16 години, до 67 кг).
Днес натоварената програма продължава с общо 140 двубоя.
Организаторите предупреждават, че състезатели, които не играят днес няма да се допускат в зала. Ще се осъществява пропусквателен режим на входа. В залата влизат само състезатели, треньори, съдии и длъжностни лица. От БККМТ приканват треньорите да не водят участниците, които ще играят след 30-та среща от сутринта, за да не се получават струпвания на много хора на едно място.
Състезанието се провежда в зала „Плиска“ в Шумен при спазване на всички противоепидемични мерки и без публика. В залата се допускат само състезатели, треньори, съдии и длъжностни лица, които ще играят през днешния ден. съобщиха от Българската Конфедерацията по кикбокс и муай тай.
Участие в Държавното първенство по кикбокс в Шумен подадоха рекордният брой от общо 356 състезатели от 56 клуба в цялата страна. За 11 поредна година националните шампионати в зрелищния боен спорт като домакини откри местният СК „Шуменска крепост“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГоляма задушница е
Следваща статияПравителството отпуска 4 267 000 лева за музикантите на свободна практика

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here