дом Политика Младежко ДПС-Шумен: Ние залагаме на младите, ето защо 24 май е ден...

Младежко ДПС-Шумен: Ние залагаме на младите, ето защо 24 май е ден със специално значение за нас

1
ДЯЛ

За 24 май – Ден на славянската писменост, просвета и култура Младежко ДПС – община Шумен отправя специални поздрави към всички ученици, студенти, настоящи, бъдещи и пенсионирани учители и към всички книжовници и дейци на България.
В 17.00 часа, пред ДКТ „Васил Друмев” младежи ще раздадат флайери с приоритетите на ДПС за опазване на традициите и насърчаване на обучението и културата. Младите хора ще бъдат облечени в тениски, със старобългарската азбука в знак на почит пред делото на Светите братя – Кирил и Методий.
„Прекланяме се пред Солунските братя и на всички, които пазят културно-историческото наследство и го предават на поколенията. Днес празнуваме един от най-светлите български празници – на буквите, словото и духовността”, заяви Сали Бейхан, областен председател на МДПС Шумен.
За едно по-светло и по-добро бъдеще, Младежко ДПС – община Шумен залага на потенциала, енергията и креативността на младото поколение, ето защо 24-ти Май – Ден на българската просвета и култура има специално и изключително значение за нас. Ние залагаме на младите! Защото в техните ръце е бъдещето на България, Европа и света – е записано в обръщение за празника към гражданите на Шумен и Шуменска област.
Брошури с Програмата на ДПС с мотото „Различни, но обединени – нашата Европа” ще раздадат младежи пред Предизборния щаб в Шумен.
Акцентите в платформата – по-бързо догонване на европейските доходи, повече работни места. Образование, което гарантира на децата професия и високоплатена работа. Здравеопазване по европейски стандарти. Участие на активните граждани в управлението на общините и страната.
С адрес Шумен – чиста вода и чист въздух.
Решението, което ДПС предлага – преодоляване на демографската криза, чрез насърчаване и подкрепа на инвестициите, развитие на икономиката на база на либералните принципи.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия165 186 души в Шуменска област имат право на вот на 26 май
Следваща статияВръчиха „Наградата на Шумен“ за образование и наука

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here