дом Общество Младежи се обучаваха на доброволчество

Младежи се обучаваха на доброволчество

0
ДЯЛ

За втора година Общинският младежки съвет в Шумен организира младежката академия за доброволчество и писане на младежки проекти -„Доброволци в действие“. Обучението се проведе между 15-17 март в х. „Младост“, в Търговище. Бяха селектирани 30 младежи между 15-29г., като главната цел на обучението беше да запознае участниците същността и видовете младежко доброволчество и методите за писане на проекти по програма „Младежки дейности“ към Община Шумен.
Основен обучител на академията беше Мая Донева – един от най-опитните и ценени обучители в Европа в сферата на доброволчеството и социалните дейности. Тя проведе обучения на тема „Човешки и младежки права“ и „Младежка активност“.
Като втори обучител участие взе Здравко Василев, председател на Велоклуб „Устрем“. Един от най-активните ръководители на доброволци с дългогодишен опит в писането на проекти и организирането на събития.
Участниците в академията имаха възможност да придобият практически умения за писане на проекти чрез работилниците, които бяха заложени в програмата. В резултат на това младежите сформираха идеи за свои собствени инициативи, които бяха разписани и предстоят да бъдат подадени за финансиране по програма „Младежки дейности“.
Академия „Доброволци в действие“ бе осъществена с финансовата подкрепа на Община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама са допуснати до конкурса за директор на Общинското предприятие по туризъм
Следваща статияПроверка на адрес преди старта на електронната система за прием в детските градини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here