дом Общество Младежи се запознаха с проект „Готови за работа” в Шумен

Младежи се запознаха с проект „Готови за работа” в Шумен

0
ДЯЛ

Информационно събитие за активиране на неактивни младежи по проект „Готови за работа” се проведе в СИТИ Центъра на Шумен. Повече от 120 представители на възрастовата група до 29 години се отзоваха на поканата на експертите от местното Бюро по труда и посетиха обособения щанд на Агенцията по заетостта. Там те получиха подробни информационни материали за услугите, които могат да открият в Бюрото по труда, както и за целите на проект „Готови за работа”.
Попълнени бяха анкетни карти от страна на младежите, отговарящи на условията за включване в проекта. На събитието присъства и кариерен консултант от Кариерен център към регионалната служба по заетостта във Варна, който разговаря с участниците в информационното събитие, проявили интерес към разнообразните възможности за трудова реализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗам.-министър Султанка Петрова се срещна с членове на на ВМРО БНД в Шумен
Следваща статияРегионалният исторически музей отваря врати за Европейската нощ на музеите