дом Общество Младежи от Шумен започнаха своя кариерна рубрика „ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ”

Младежи от Шумен започнаха своя кариерна рубрика „ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ”

0
ДЯЛ

Младежи от Сдружение „Алдора” и Център за обучение „Матлетика” осъществиха първото от поредица онлайн интервюта, свързани с представяне на различни професии.
Гост на Валентина Кулева от „Младежка банка” беше коафьорът Нона Христова. Тайните и mредизвикателствата на професията бяха тема на интересния диалог. Зрителите също имаха възможност да зададат своите въпроси, съобщиха от Сдружение „Алдора“.
Идеята на организаторите е всяка седмица чрез Фейсбук да се реализира live strem на разговор между професионалист в дадена сфера и млад човек в ролята на журналист.
Целта на проекта, финансиран от община Шумен, е да насърчи младите хора в тяхното професионално ориентиране и кариерно развитие посредством най-използваните от младежите нови технологии.
Специални покани младите хора са отправили на своите връстници от селата на община Шумен Градище, Друмево, Ивански, Мадара, Царев брод.
Екипът се е заел с проучване на интересни и търсени професии, издирване на успешно реализирали се специалисти, представяне на възможности за продължаване на образованието и предлагане на подходящи за младите хора места за работа.
Първата среща, с която младежите от Шумен отбелязаха Европейската седмица на професионалните умения, беше подкрепена и от център „Европа директно” – Шумен.
Екипът на проекта предвижда събитията да се провеждат всяка събота от 17 часа. Търсете информация за конкретните срещи на фейсбукстраниците на сдружение „Алдора” и на център за обучение „Матлетика”.
Снимка: Сдружение „Алдора“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Георги Георгиев с призив за подкрепа на дарителска кампания в помощ на медиците в Нови пазар
Следваща статия2 498 нови случая на COVID-19 у нас, 536 са излекувани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here