дом Култура Михаил Билалов на шуменска сцена с комедията „Разделям двойки по домовете“

Михаил Билалов на шуменска сцена с комедията „Разделям двойки по домовете“

0
ДЯЛ

Михаил Билалов, любимият образ от хитовия сериала ” Под прикритие” пристига в Шумен с фантастичната комедийна постановка, която ще се играе в Шумен на 27 февруари – „Разделям двойки по домовете“.
Комедията ще се играе на сцената на Младежкия дом в Шумен от 19.00 часа.
Билети могат да се закупят в Билетен център LM SI, тел. 0897 051 411.

С хумор, доза мистерия и майсторска игра, постановката обещава едно истинско забавление над нещата от живота, такива каквито са преживени от всеки един от нас.
Въздействащи са образите на актьорите. Само докато чуете гласа на Билалов и се потапяте в сценария от романтика, а впечатляващите роли на Искра Донова и Николай Луканов ще ви завъртят в смях и приятна емоция и в края на спектакъла ще изпитате удовлетворение от финала на развихрилата се интрига.
Забавата е гарантирана!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ Деня на гроздето и виното: Кметът Христов заряза лозе и пожела изобилна реколта
Следваща статияЖелязко Георгиев и Марин Маринов спечелиха титлата „Баш винар“ във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here