дом Общество Министър Николай Нанков пристига в Хитрино за годишнината от трагедията

Министър Николай Нанков пристига в Хитрино за годишнината от трагедията

0
ДЯЛ

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще посети Хитрино утре по повод една година от трагедията след влаковата експлозия в селото.
Министър Нанков ще се срещне с жители на населеното място.
При обиколката си той ще бъде придружаван от областния управител на Шумен проф. Стефан Желев и председателя на Камарата на строителите в България Николай Станков.
Около 11.30 ч. в центъра на Хитрино министър Нанков ще даде брифинг за представителите на медиите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМинистър Вълчев в Шумен: Поетапно ще освободим директорите на училища в областта, които са в пенсионна възраст (видео)
Следваща статияКрасимир Вълчев: Всяко дете трябва да бъде ефективно включено в образователната система

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here