дом Други Министерството на отбраната финансира ремонти във Военния факултет в Шумен

Министерството на отбраната финансира ремонти във Военния факултет в Шумен

0
ДЯЛ

Министерството на отбраната финансира изцяло ремонта на централната сграда на щаба на Шуменския военен факултет по „Артилерия, ПВО и КИС“ към Националния военен университет „Васил Левски”, съобщиха от учебното заведение.
Вече са сменени покривът и дограмата, подменя се и водопроводната инсталация. Паралелно с ремонтните дейности се освежават и други сгради.
В курсантския корпус почти приключва подмяната на инсталацията за топла вода.
Най-вероятно догодина ще бъдат газифицирани сградите, в които върви учебният процес.
Заради увеличаването на броя на студентите, които се обучават във факултета е възникнала необходимост от нови помещения и ръководството търси решения в тази посока.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПещерата „Бисерна“ очаква първите си посетители, цената за вход е 10 лева
Следваща статияПасти за смет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here