дом Общество Министерски съвет дава над 3 млн. лева допълнителни средства на 6 общини

Министерски съвет дава над 3 млн. лева допълнителни средства на 6 общини

0
ДЯЛ

Общините Нови пазар, Каспичан, Венец, Каолиново, Върбица и Шумен ще получат над 3 000 000 лева допълнителни средства за рехабилитация на пътната мрежа, реши Министерският съвет.
С усвоените пари в Шумен ще бъдат ремонтирани тротоари и ще бъде извършено озеленяване на тревни площи. Сумата, която ще получи Общината е 500 000 лева. Същата сума получава и Община Върбица. За Каолиново са предвидени 550 000 лева. Изкърпването на уличната мрежа във Венец пък ще бъде подпомогнато със 600 000 лева. За „Ремонт и реконструкция на спортен комплекс 1 етап“ в Каспичан и изграждане на улицата пред музея на комплекса “Двор на кирилицата” в Плиска, са заделени 480 000 лева. Най-много средства получава Община Нови пазар – 650 000 лева, с които ще бъде извършена рехабилитация на улици и водопроводи в населени места на община Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтменят планираното за сряда безводие в Шумен
Следваща статияАкция на РЗИ: Безплатни анонимни изследвания за СПИН до 8 декември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here