дом Криминале Милионерски син подкара кола с 150 км/ч по централната улица в Разград

Милионерски син подкара кола с 150 км/ч по централната улица в Разград

0
ДЯЛ

Окръжната прокуратура в Разград разпореди проверка, след като в социалните мрежи е бил качен клип на водач, който управлява джип със скорост 150 км в час. Разпоредено било на Пътната полиция в Разград да бъде установен водачът, собственикът на автомобила, както и дали притежава правоспособност за управление на МПС, което може да се придобие след изпит и завършен най-малко осми клас.
Пътното хулиганство е извършено на 21 април тази година. От видеоклипа става ясно, че водачът управлява колата по централната улица „Априлско въстание“ в Разград. Някои от спътниците снима с телефон километражът, а след това клипът е качен във Фейсбук групата „Кауза Разград“, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Вече е разпитан администраторът на групата. Установени са и пътниците в джипа. Оказало се, че пътният хулиган, шофирал със 150 км в час в центъра на Разград, е син на мъж, спечелил над 6 млн. лева от спортния тотализатор.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Любомир Христов инспектира хода на ремонтите на детските градини в Шумен
Следваща статияМладеж загина при катастрофа на изхода на гр. Върбица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here