дом Общество Милена Недева: Вярвам, че най-силното послание, което Съединението отправя е да бъдем...

Милена Недева: Вярвам, че най-силното послание, което Съединението отправя е да бъдем обединени!

0
ДЯЛ

Уважаеми жители на община Каспичан,

Днес България празнува една от най-забележителните дати в своята история – Съединението на Княжество България с Източна Румелия.
Актът на Съединението, 135 години по-късно, продължава да бъде пример за чистота, безкористност и стремеж към справедливост. Българският народ доказва, че има желанието и волята да кове собствената си съдба в свободна и независима България.
Смисълът на празници като днешния е в стремежа да пренесем мъдростта и поуките от тях през вековете.
Вярвам, че най-силното послание, което Съединението отправя е да бъдем обединени – да работим заедно, задружно за по-добрия утрешен ден на децата ни!

Честит празник!

Милена Недева
кмет на община Каспичан

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТопъл и слънчев празничен ден
Следваща статияГеорги Георгиев: 6-и септември е велика дата, заслужаваща почит и гордост!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here