дом Общество Местят Спешния център в сградата на „Дом майка и дете“

Местят Спешния център в сградата на „Дом майка и дете“

0
ДЯЛ

Обществена поръчка за избор на фирми, които ще извършат ремонти на Центровете за спешна помощ в Североизточна България, обяви Министерството на здравеопазването. Информацията е качена на сайта на ведомството.
Предвижда се Центърът за спешна медицинска помощ в Шумен да се пребазира в сградата на бившия „Дом майка и дете“, за което да предвидени 287 176 лева. Финансирането е по Оперативна програма „Региони в растеж“.
Условието е ремонтните дейности да приключат в срок от 7 месеца.
Спешните медицински центрове във Венец, Смядово и Върбица също ще бъдат ремонтирани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСИДП продава дърва на цени от 46 до 50 лева за кубик
Следваща статияЛокализирано е мястото на аварията на магистралния водопровод, екипите на ВиК работят

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here