дом Общество Местните патриоти в помощ на Общината за косене на тревните площи в...

Местните патриоти в помощ на Общината за косене на тревните площи в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

Общинското ръководство на ВМРО-БНД в Шумен продължава да предприема инициативи, които да превърнат нашия град в уютно място за живот. Само с усилията на всички нас, гражданите на Шумен, градът ще стане чист и подреден, категорични са от партията.
В тази връзка ВМРО реши да подпомогне Община Шумен и да се включи в окосяването на тревните площи в града. Интензивните валежи напоследък създадоха проблем, който прави неизползваеми определени места за отдих, а и заплашва здравето на гражданите. Това съобщиха от местното ръководство на ВМРО-БНД в Шумен.
Особено наложително е окосяването на тревата около детските площадки и районите на пенсионерските клубове.
ВМРО приема сигнали на граждани за неокосени площи около детски площадки и пенсионерски клубове на телефон: 0882 466 374.
Местните патриоти призовават гражданите на Шумен да подават сигнали и при възможност да се включат в почистването.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияОбида: Готвачи от Велики Преслав сърдити на кмета, предпочел Ути за курбана

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here