дом Общество Местната администрация обяви обществени поръчки за доставчик на интернет и на канцеларски...

Местната администрация обяви обществени поръчки за доставчик на интернет и на канцеларски материали

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Община Шумен обяви обществена поръчка за предоставяне на интернет за нуждите на Общината и нейните структури и звена по шест обособени позиции, за период от 12 месеца. Обособена позиция №1 обхваща общинска администрация Шумен, кметствата на територията на общината, център за видеонаблюдение, зала „Арена“ Шумен и Механизъм “Лична помощ”.
Обособена позиция №2- социални заведения и детски ясли на територията на град Шумен.
Обособена позиция №3- общински структури, сред които ЦПЛР – УСШ „Хан Крум“, Общински младежки дом, НАИМ-БАН, филиал Шумен, Омбудсман, Офис Военен отчет, Общински здравен център, Местна комисия за борба с противообществените прояви.
Обособена позиция №4- общински обекти на територията на общината.
Обособена позиция №5- общински предприятия в Шумен
Обособена позиция №6- Проект „Център за ранно детско развитие”, Проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Шумен“ – Компонент 2 и Компонент 3 и Областен информационен център. Договорът влиза в сила от 29.01.2021 г. Срокът за изпълнение на услугите е 12 месеца, считано от влизането му в сила.
Финансирането на поръчката е от бюджета на Община Шумен, бюджета на структурните звена, държавен бюджет – относно делегираните дейности на някои социални дейности, както и европейски средства – относно проектите. Общата прогнозна стойност на поръчката възлиза на 45 610 лв., без включен ДДС, от тях 37 010 лв., без вкл. ДДС за услуги по предоставяне на интернет за 12 месеца и 8 600 лв., без вкл. ДДС за изграждане на свързаност при необходимост. Срокът за получаване на оферти е 6 ноември 2020 година. Общината е обявила и обществена поръчка за периодични доставки на канцеларски материали за нуждите на общината и структурните и звена. Средствата ще бъдат осигурени от бюджета на Община Шумен, като прогнозната стойност на поръчката възлиза на 48 750,50 лв. без ДДС.
Срокът за изпълнение е 12 месеца, считано от датата на подписване на договора. Оферти се приемат до 6 ноември 2020 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ условия на пандемия: Тренировки по карате на улицата
Следваща статияНад 80 участници се включиха в конкурса „Екофантазии- Хелоуин“ в Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here