дом Общество Места без ток и временни смущения в електрозахранването

Места без ток и временни смущения в електрозахранването

0
ДЯЛ

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия днес от 09.00 ч. до 17.00 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Друмево, с. Кладенец, с. Костена река и с. Овчарово. Това съобщиха от електроразпределителното дружество.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 09.30 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на с. В. Друмево, с. Ил. Р. Блъсково и с. Благово.
Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия от 08.30 ч. до 17.00 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Дренци, ТП „Център“.
Снимка: pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОстава слънчево на места с температури до 20 градуса
Следваща статияГолемият Николай Урумов ще разсмива шуменци с „Прах в очите“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here