дом Политика Местан, Тахир и Исмаилов отложиха пресконференцията в Шумен

Местан, Тахир и Исмаилов отложиха пресконференцията в Шумен

0
ДЯЛ

Лютви Местан, Гюнер Тахир и Орхан Исмаилов отложиха насрочената за днес пресконференция, съобщиха от пресклуба на БТА в Шумен. Представител на лидерите се обадил тази сутрин в пресклуба, за да отложи медийната проява.
Припомняме политическата новина от вчера – ДОСТ, Национално Движение за права и свободи (НДПС) и Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД) ще издигнат общи кандидати за кметове на предстоящите избори.
„Обявяване на национална коалиция за участие в предстоящите местни избори“, това бе темата на пресконференцията. Анонсирано бе, че днес пред медиите ще говорят Лютви Местан, Гюнер Тахир и Орхан Исмаилов.
Очаквайте подробности!
На снимката: Орхан Исмаилов като зам.-министър на отбраната
Снимка: Фейсбук, личен профил на Исмаилов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремиерът Борисов идва на инспекция край Градище
Следваща статияГорящи сухи треви подпалиха шуменска кола в Созопол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here