дом Общество „Мерцедес“-ът на бившия кмет на Никола Козлево отново на търг

„Мерцедес“-ът на бившия кмет на Никола Козлево отново на търг

0
ДЯЛ

Община Никола Козлево обяви пореден публичен търг с явно наддаване за продажбата на лекия автомобил „Мерцедес“, ползван по време на мандата на бившия кмет Турхан Каракаш. Вече са проведени няколко търга без да се появи платежоспособен клиент за колата, въпреки че началната тръжна цена падна. Сега тя 3 537.00 лв.
Автомобилът черен металик с мощност 120 kw е закупен за 49 хиляди лева.
Дата и място на провеждане на търга – 10 март 2020 г.(вторник) от 09.00 часа в Заседателната зала на Община Никола Козлево.
Размер на депозит за участие – 10% от началната тръжна цена.
Тръжната документация се закупува срещу 35,37 лв.
Краен срок за закупуване от гише №1 в Общински център за услуги и информация е до 15.30 ч. на деня, предхождащ търга.
Всеки работен ден от 8.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 16.00 часа може да бъде извършен оглед на автомобила съвместно с общински служител.
При неявяване на клиенти повторният търг ще се проведе на 24 март 2020 на същото място и при същите условия.
Общината откри процедура по провеждане на публичен търг с явно наддаване и за Джип модел „Гранд Чероки“.
„Продажбите на марковите автомобили и земеделски земи се налагат, за да бъдат решени финансови проблеми, възникнали наскоро. Не сме получавали своите възнаграждения за участие в комисии и в сесията на Общинския съвет“, твърдят съветници. Вярваме, че Общината ще се издължи коректно, както винаги са го правили, категорични са те.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГотвят вековен юбилей на ветерана от войните Ахмед Льотев
Следваща статияТрима души са в шуменската болница със съмнения за коронавирус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here