дом Общество Мерки за сигурност срещу заразата и в община Никола Козлево

Мерки за сигурност срещу заразата и в община Никола Козлево

0
ДЯЛ

В изпълнение на заповед от министъра на здравеопазването кметът на Община Никола Козлево определи превантивни мерки срещу разпространението на COVID 19, съобщиха от местната администрация.
Преустановяват се посещенията на паркове, детски и спортни площадки, язовири. Забранява се на лица до 60 години да посещават хранителните магазини във времето от 8.30 до 10.30 ч. всеки ден. Забранено е ползването на вендинг автомати, които са монтирани на открито.
Водачите на МПС, превозващи хора да са предпазни маски и редовно да дезинфекцират превозните средства.
Мерките са в сила до изричната им отмяна.
Копие от заповедта е изпратена до кметства и кметски наместници и началника на РУ Каолиново за изпълнение.
Контролът за изпълнение се осъществява лично от кмета Реджеб.
„Да бъдем разумни и дисциплинирани, нека спазваме указанията на Националния оперативен щаб на Министерския съвет и препоръките на медицинските власти“, пише в обръщение на ръководителя на общината към жителите на Никола Козлево.
Апелът му към родителите да проявяват по-сериозен контрол върху режима на децата.
В тази извънредна ситуация трябва да сме отговорни към себе си и околните, призовава още кметът.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНова заповед: Без консумация на кафе и храни в бензиностанциите!
Следваща статияОбщина Велики Преслав снабди със защитни костюми семейни лекари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here