дом Общество Международна среща събра педагози от чужбина и България

Международна среща събра педагози от чужбина и България

0
ДЯЛ

Педагози и директори на училища от Румъния, Италия, Гваделупа и България участваха в работна среща с домакин Центърът за специална образователна подкрепа /ЦСОП/ в Шумен.
Гостите присъстваха на теоретични и практични споделяния на положителен опит, наблюдаваха демонстрация на физическа рехабилитация. Разгледаха с интерес двора, който благодарение на находчиви преподаватели е превърнат в място за отдих, съобщиха от Центъра.
Посетиха и обновените кабинети по логопедична рехабилитация, арт терапия и рехабилитация на психични увреждания. Присъстваха на уроци с ученици със специални потребности и демонстрация по физическа рехабилитация в съчетание с подвижни състезателни игри.
В срещата се включиха и участниците в конкурса „Посланици на здравето“ с ръководител директорът на ЦСОП Мария Пенева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДобри практики: Педагози по Програма ЗОВ споделят опит
Следваща статияСтартира обучението на безработни лица по проектите, реализирани съвместно със социалните партньори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here