дом Общество МБАЛ-Шумен обяви конкурс за хирург

МБАЛ-Шумен обяви конкурс за хирург

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

„Многопрофилна болница за активно лечение – Шумен“ АД
гр. Шумен, ул.”Васил Априлов”63; тел.:054/ 855 755 тел./факс 054/ 800 751
e-mail: mbal-shumen@ro-ni.net

На основание чл. 89, чл. 90, чл. 91 от КТ, и чл. 17, ал. 3 от Наредба № 1 от 22.01.2015 г. за придобиване на специалност в системата на здравеопазването, „Многопрофилна болница за активно лечение – Шумен“ АД – гр. Шумен

О Б Я В Я В А

І. КОНКУРС за заемане на длъжността „Лекар, специализант по хирургия” в Отделение по хирургия

ІІ. Конкурсът ще се проведе чрез събеседване с цел да се установят познанията на кандидатите по специалността, за която кандидатстват, както и другите им умения и компетенции, необходими за заемане на длъжността – социални, организационни, компютърни, езикови и др.

ІІІ. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ:
1. Да имат висше медицинско образование – магистър по медицина.

ІV. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Заявление; автобиография – европейски формат със снимка; мотивационно писмо; копие от диплом за висше образование – магистър по медицина, в т.ч. приложението с оценките от курса на обучение; сертификати и/или удостоверения за преминали обучения /ако има такива/ – езикови курсове, компютърни умения, социални и организационни умения.

Краен срок за подаване на документи: 28 октомври 2020 г. в отдел „Управление на човешките ресурси и СДО”.

За справки: отдел УЧРСДО
Телефони: централа 855755, вътр. 205

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпортен празник в неделя стягат Общината и спортните клубове във Велики Преслав
Следваща статияПожар под телeвизионната кула гасиха шуменските огнеборци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here