дом Общество Мая Манолова се заема с цената на водата в Шуменско

Мая Манолова се заема с цената на водата в Шуменско

0
ДЯЛ

Мая Манолова пристига на 10 януари в Шумен заради проблема с цената и качеството на питейната вода. Срещата на националния омбудсман с граждани, представители на Областната и Общинската управа и други институции е предвидена за 12.00 часа.
На заседанието на КЕВР, проведено на 17 декември на което бе прието решение за повишаване цената на водата, Манолова заяви категорично, че на цената на водата не е справедлива, заради липсата на социална поносимост и ниските доходи на българските граждани. Тя настоя за преразглеждане на бизнес плановете на ВиК асоциациите, защото не изпълняват своята част от отговорностите, свързани с тези бизнес планове, докато гражданите са единствените, които ясно и категорично изпълняват своя ангажимент, защото те нямат друг избор.
Очаквайте подробности!
Снимката е архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКампания „Данъци` 2019“ стартира на на 10 януари
Следваща статияВеселин Пенчев, БСП: Проблемът със скъпата вода остана нерешен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here