дом Политика Мая Манолова пристига в Шумен заради питейната вода и боклука в кв....

Мая Манолова пристига в Шумен заради питейната вода и боклука в кв. „Дивдядово“

0
ДЯЛ

Мая Манолова ще бъде на посещение утре (четвъртък) в Шумен. Председателката на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ ще се срещне с жители на града, които са й изпратиха сигнали за проблема с питейната вода и за незаконното съоръжение за боклук в кв. „Дивдядово“. Срещу него жителите на квартала протестират от месеци.
В 10.30 часа Манолова отново ще отиде на язовир „Тича“ и ще се запознае с актуалните проблеми на водоснабдяването на Шумен, Търговище и Велики Преслав.
В 12.30 часа председателката на „Изправи се.БГ“ и членове на Инициативния комитет „Дивдядово“ ще отидат до сметището в квартала по сигнал от граждани за замърсяване на поречието на река Камчия.
От 13.00 час Манолова ще се срещне с жители на село Салманово по сигнали за липсата на питейна вода и вода за напояване на земеделските площи. След това Манолова ще даде брифинг в 14.30 часа в лятната градина на хотел „Замъка“. На същото място в 15.30 часа председателката на Гражданската платформа ще се срещне с граждани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБърз влак помете и уби мъж на релсите в село Светлен
Следваща статияТеатърът в Шумен открива лятна сцена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here