дом Други Машина откъсна ръката на 42-годишен работник

Машина откъсна ръката на 42-годишен работник

0
ДЯЛ

Транспортна лента на площадката за сепариране на отпадъци в Шумен е откъснала ръката на работника Недим, докато работи на линията. В един момент ръката му е попаднала в транспортната верига и я откъснала. На мястото на инцидента веднага са пратени екипи на Спешна помощ и полиция.
От МБАЛ- Шумен потвърдиха за 24shumen.com, че мъжът е транспортиран до болница „Св.Марина” във Варна, където ще му бъде направена реимплантация.
Причините за злополуката все още не са ясни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДочакаха: Шуменските полицаи ще „светнат“ скоро с нови униформи, пари за обувки обаче няма
Следваща статияМРРБ инвестира над 3.2 млн. лева в обществени сгради в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here