дом Общество Масивен инфаркт е покосил 21-годишната сервитьорка от Шумен

Масивен инфаркт е покосил 21-годишната сервитьорка от Шумен

0
ДЯЛ

Масивен инфаркт е причината за смъртта на 21-годишната сервитьорка Мария Звездена. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас, цитирани от в. „Черноморски фар“.
Както вече 24shumen.com писа, момичето от Шумен е починало вчера по време на работа в заведението „Коневръза“ в морския град.
Пред вестник „Черноморски фар“ управата на заведението също потвърдиха, че се касае за масивен инфаркт, а не за трудова злополука. Всички от персонала са потресени от смъртта на момичето от Шумен, описват я като много добра и енергична. Тя не е давала признаци, че има проблем със здравето. Мария е работила в „Коневръза“ от около 1 месец и документите й, относно нейното здравословно състояние, са били напълно изрядни.
По думи на хора от заведението сервитьорката е имала проблеми със сърцето още от самото си раждане, за които обаче не е споделила. Дошлите на място лекари за съжаление не са успели да спасят живота на 21-годишната Мария.
24shumen.com припомня, че това е втори трагичен случай в рамките на последната седмица. На 29 май 25-годишен барман, също от Шумен, загина на работното си място след токов удар в заведение в Созопол.
Снимки: в.“Черноморски фар“ и Фейсбук, личен профил на Мария Звездева
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтатистиката сочи: Над 41 000 души в Шуменско живеят под прага на бедност
Следваща статия740 бона за 5 години прибрали ало измамници от хора в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here