дом Култура Малчуган от Нови пазар с уникална изложба от творби, направени с …градинска...

Малчуган от Нови пазар с уникална изложба от творби, направени с …градинска пръст

0
ДЯЛ

Открит ли е нов гений в Нови пазар? Този въпрос се задава в последните дни в града. Той е само на 9 години и е обикновено дете, с нормални мечти и ежедневие. Казва се Йордан Данчев и е в четвърти клас от СУ “Васил Левски“. Посещава различни извънкласни и извънучилищна занимания, както всички други деца, съобщават колегите от 60city.net.
Той не е предпочел стандартния начин да рисува с моливи, флумастери, пастели, водни бои и така нататък. Избрал да рисува и твори с градинска пръст. Не с кал, не с пясък, не с глина, а със суха градинска пръст.
Йордан Данчев открива самостоятелна изложба и това е неговия първи дебют и нека да го подкрепим. Изложбата ще се открие в Общинска художествена галерия „Петър Персенгиев“ на 14.11.2017 (вторник) от 14.00 часа. В галерията той ще демонстрира как твори с градинска пръст . Да черпим вдъхновение от творбите на малкия човек, който дава воля на въображението си чрез нестандартно изкуство.
Снимка: 60city.net
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Олимпия“ загуби безславно мача с пловдивчанки с 0:10
Следваща статияДвама свещеници от Шумен заминават за храмовия празник на българския манастир в Света гора

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here